Кирил Десподов проговори за бъдещето си и отсече: Целите на Лудогорец винаги са най-високи


Кирил Десподов проговори за бъдещето си и отсече: Целите на Лудогорец винаги са най-високи
Снимка: Getty Images

4178 0

Звездата и капитан на Лудогорец Кирил Десподов изрази мнението си след контролата срещу Университатя Крайова. Разградчани удари четвъртия в Румъния с 2:0.

Десподов коментира различни интересни теми. Той говори за предстоящия съперник в квалификациите за Шампионска лига – Балкани, както и за своето бъдеще.

МНЕНИЕТО НА ДЕСПОДОВ

“Аз мисля, че направихме доста добра контрола със силен противник. Завършихме лагера по позитивен начин – с победа. Започваме да се готвим за мача на 11-и“, започна коментара си Десподов. 

Успях да почина 4 дни, заредих малко тялото с позитивна енергия. Чувствам се окей, тренирам наравно със съотборниците. Преценихме да не играя срещу Локо Пловдив, за да не се рискува. Днес играх 60 минути, в добра форма съм“, продължи той.

„Абсолютно целите на Лудогорец винаги са били най-високи – това е Шампионска лига. Ние като професионалисти и спортисти също искаме най-високото. Отборът е ясен. Ще гледаме видео на Балкани през следващите дни“, заяви националът на България.

СЕЛЕКЦИЯТА НА ЛУДОГОРЕЦ И НЕГОВОТО БЪДЕЩЕ

Аз мисля, че треньорът предния мач каза за селекцията. Винаги разбирате първи. Аз съм играч на Лудогорец, капитан на отбора, ако има нещо, ще се разбере“, заяви Десподов.

А ето как Петев предупреди отбора на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички