3 дилеми пред Анте Шимунджа преди първия сблъсък с Шамрок Роувърс


3 дилеми пред Анте Шимунджа преди първия сблъсък с Шамрок Роувърс
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1895 0

В утрешния 19 юли шампионът на България Лудогорец е домакин на Шамрок Роувърс в първи двубой от втория квалификационен кръг по пътя към групите на турнира Шампионска лига. Мачът на "Хювефарма арена" ще стартира в 20:45 часа!

Анте Шимунджа има няколко въпросителни преди сблъсъка...

Според "Тема Спорт", старши треньорът на "орлите" ще се чуди до последно кой да започне под рамката на вратата - Серджио Падт или Симон Слуга. Нидерландецът бе титуляр в мачовете срещу Сутиеска, но срещу Локомотив Пловдив хърватинът бе първи избор на наставника и затова няма да е изненада, ако именно той стартира и срещу шампиона на Ирландия.

Другата дилема пред Шимунджа е свързана с Кирил Десподов. Националът на България бе контузен и не успя да направи качествена лятна подготовка, а сега има проблеми и с гърба. Най-вероятно нападателят ще бъде на пейката срещу Шамрок и няма да започне като титуляр!

Според "Gong" пък, португалецът Клод Гонсалвеш, който не игра в реванша с черногорците и дори не беше в групата за сблъсъка с Локо Пловдив, има 50% шанс да излезе на терена срещу Шамрок Роувърс. Лекарите на Лудогорец правят всичко възможно той да е готов за игра, но ако не бъде възстановен, Алекс Сантана и Мануел Шоу ще започнат от първата минута в Разград!

Вижте още: Бразилски клуб изкушава титуляр на Лудогорец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички