Капитанът на Лудогорец оправда равенството с липса на късмет


Капитанът на Лудогорец оправда равенството с липса на късмет
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

2058 0

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков сподели, че липсата на късмет е лишила "орлите" от победа в последния европейски мач на тима за настоящия сезон. Шампионите завършиха 1:1 срещу Цюрих, с което записаха едва втория случай, в който играят групи в Европа, но не печелят нито един двубой. Капитанът отсече, че швейцарският тим с нищо не е затруднил Лудогорец.

"За нивото на Лудогорец не е добре четвъртото поредно равенство. Искахме повече точки, но това е реалността. Трябва да гледаме реално. Днес надиграхме Цюрих. Надявам се следващата година да се върнем по-силни. Изиграхме много силен мач. Не сме играли несериозно. Нямаха положение. Голът от фаул не го броя. Нямахме и късмет. Надявам се да се подсилим още и другата година да направим по-добра кампания", категоричен беше Дяков.  

Лудогорец има много силни футболисти, които могат да дадат още много. Основното внимание бе към мачовете в Европа. Сега се концентрираме към вътрешното първенство", допълни халфът. Лудогорец вече е договорил и първото си попълнение за зимата - вижте подоробности тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички