Лудогорец надцака бивш европейски шампион за френско крило


Лудогорец надцака бивш европейски шампион за френско крило

2223 0

Хегемонът в българския футбол Лудогорец няма да се бави със селекцията през зимата, която готви за освежаване на редиците в клуба. В Румъния съобщиха, че "орлите" са договорили крилото на Астра Жулиен Бег, а за подписа му за пореден път са надцакали румънския гранд Стяуа.

Според информацията на медиите в северната ни съседка, българският клуб ще плати 700 хиляди евро за правата на 25-годишния флангови нападател, който да увеличи конкуренцията в тима, където почти несменяеми титуляри са Вандерсон и Джоди Лукоки. Първоначално уговорката е била за 600 хиляди евро, но намесата на Стяуа в спора е увеличила трансферната сума.

Офанзивният футболист е бил искан от треньора на Стяуа Николае Дика. Шефът на гранда от Букурещ е провел разговор с колегата си от Астра Дани Коман, който му споделил, че офертата на Лудогорец за Бег е много по-добра. В материалите се подчертава, че това е пореден случай, в който Лудогорец надцаква Стяуа, а част от примерите за това са Клаудио Кешеру, Якуб Свиерчок, Марселиньо и други. 

През зимата Лудогорец ще се опита да привлече и централен бранител, който да започне подготовката с тима в началото на януари. Засега не се спрягат конкретни имена. Междувременно стана ясно, че бразилският контингент в Лудогорец се увеличава с още един член - подробности вижте тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички