Кандидат-шампион на страната си поиска звездна резерва на Лудогорец


Кандидат-шампион на страната си поиска звездна резерва на Лудогорец
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1893 0

Само половин година след като привлече израелеца Дан Битон, Лудогорец може да се раздели с него. Според израелското издание Sport5.co.il, местният гранд и лидер в класирането Макаби (Тел Авив) иска да го привлече в състава си. Към момента шефовете на шампионите в страната обсъждат две имена за зимния трансферен прозорец. Едното е на нападателя Канс Ганем, който играе в Апоел Раана, а другото - на Дан Битон.

Целта е двамата да бъдат привлечени под наем до края на сезона, за да подсилят "жълтите" в битката с Макаби (Хайфа) за титлата, а евентуалното им закупуване да бъде коментирано след края на сезона.

Битон отиде в Лудогорец с големи очаквания и със статут на звезда. Той игра в 90% от мачовете от началото на сезона, но си оставапредимно резерва на Марселиньо във важните срещи. Този месец "орлите" привлякоха и друг бразилец, който може да действа като плеймейкър - Каули Оливейра от Падерборн, което още повече ще ограничи игровото време на Битон. А историята на израелеца преди идването му в Разград можете да научите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички