Репресиран? Полска легенда обяви, че Лудогорец принудили Горалски да избяга


Репресиран? Полска легенда обяви, че Лудогорец принудили Горалски да избяга
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

3113 0

Не само парите, а отношението и опасността да не играе на Евро 2020 са принудили Яцек Горалски да осъществи трансфер в Казахстан. Това разкри полската футболна легенда Збигнев Бониек в предаването "Футболно бъдеще". Полският халф премина днес в Кайрат (Алмати), а от договора му с Лудогорец оставаше половин сезон, затова казахите са платили трансферна сума.

Според Бониек, не само парите са накарали Горалски да осъществи този трансфер. Лудогорец направо го е принудил, тъй като е заплашвал да го остави на резервната скамейка от февруари до края на сезона. Като санкция за това, че не иска да подпише нов договор с тях. Ако изкара полусезона на пейката, полякът ще загуби шансовете си да играе на предстоящото Европейско първенство.

Другото, което е накарало дефанзивния полузащитник да напусне Лудогорец е фактът, че клубът не е платил операцията му през есента. Парите са дадени от Полската футболна федерация. "След това пребиваването му в България наистина вече нямаше смисъл", пишат медии в Полша. А каква заплата си е договорил Горалски в Кайрат вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички