Какво липсваше на Лудогорец срещу Брага в Лига Европа?


Какво липсваше на Лудогорец срещу Брага в Лига Европа?
Снимка: Ivan Ivanov / / LAP.bg

1806 0

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев обясни загубата от Спортинг Брага в групите на Лига Европа с ранното попадение, което е променило плановете им. Той отчете, че неговите играчи трябва да упражняват по-голям натиск пред противниковата врата, да са по-креативни и да създават повече положения. Според него Лудогорец се представя доста по-слабо от възможностите си.

"Не започнахме, както очаквахме. Ранният гол доста промени плановете ни. Брага трудно допуска попадения при постепенна атака. Те са допуснали само един такъв от началото на първенството и в Лига Европа. Уязвими са на контраатака и на статични положения. Мачът се разви доста благоприятно за тях. Ние до края на мача не успяхме да намерим верния път към вратата им.

Не създадохме достатъчно опасности. Трябва да упражняваме по-голям натиск пред противниковата врата, да го принудим да сбърка или ние да сме по-креативни и да създаваме положения. Това ни липсваше в днешния мач.

До момента се представяме доста по-слабо от възможностите си и очакванията. Трети мач поред нямаме победа и сме вкарали само един гол. Това е прекалено малко за нас", заяви Станислав Генчев.

Повече за развоя на срещата Лудогорец - Брага четете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички