Поради завишен интерес: Лудогорец приема заявки за билети за Бетис и Севиля


Поради завишен интерес: Лудогорец приема заявки за билети за Бетис и Севиля
Снимка: ludogorets.com

1886 0

Лудогорец се радва на висок интерес от своите привърженици за мачовете на тима от груповата фаза на Лига Европа. След като разградчани мигновено разпродадоха стадиона си за двубоя с Рома, от ръководството на клуба започнаха да приемат заявки за пропуски и за останалите домакински срещи от втория по сила евротурнир. 

Ето какво написаха "орлите" на клубния си уебсайт:

"ПФК Лудогорец стартира процедура по събиране на заявки за покупка на билети за мача от група С на Лига Европа срещу Бетис, който ще се играе на стадион "Бенито Вилямарин" на 15 септември от 21,00 ч. Желаещите да се снабдят с входни талони за двубоя в Севиля трябва да ги заявят на имейл tickets@ludogorets.com от днес до 13 септември (вторник) включително. В електроните си пощи привържениците ще получат допълнителна информация относно начините за плащане.

Секторите за гостуващи фенове на стадион "Бенито Вилямарин" разполагат с 3108 места. Цената на един билет е 45 евро. Привържениците ще бъдат настанени в сектори Anexo Norte и Anexo Fundo на стадион "Бенито Вилямарин".

ПФК Лудогорец в момента преговаря с Бетис за отваряне на билетна каса пред сектора за гостуващи фенове на стадиона в Севиля. Клубът препоръчва привържениците, които възнамеряват да наблюдават двубоя на живо, да се снабдят с входни талони предварително".

Ето кой известен съдия ще свири мача между разградчани и "римските вълци"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички