"Изтеглихме най-тежкия": Как реагираха в Лудогорец на жребия за Купата на България?


"Изтеглихме най-тежкия": Как реагираха в Лудогорец на жребия за Купата на България?
Снимка: ludogorets.com

5600 0

Лудогорец научи потенциалния си следващ съперник в турнира за Купата на България. Локомотив Пловдив чака разградчани в 1/8 финалите на надпреварата. 

Сериозно изпитание

За да стигнат до двубой със "смърфовете" обаче, "орлите" първо трябва да надвият Балкан (Ботевград). Възпитаниците на Ивайло Петев гостуват на втородивизионния тим в сряда (22.11). 

Ако те съумеят да грабнат успеха, ще домакинстват на пловдивския гранд. 1/8 финалите ще се състоят в периода 5-и - 8-и декември. Все още няма конкретни дати и часове. Малко след жребия директорът на скаутското звено на Лудогорец - Димитър Божкилов, сподели очакванията си. Той обърна внимание и на победата над Фенербахче с 2:0 в групите на Лигата на конференциите.

"Вчера наистина бе паметен миг, не първа голяма победа, но класен съперник. Надяваме се този мач да не ни е последен голям, а да продължаваме така и да победим и следващите мачове", коментира той и продължи с жребия.

"Изтеглихме най-тежкия съперник, те също. Факт е, че сме домакини, но в последния домакински двубой не ги победихме. В подем са, имат колебания последните мачове, но стоят стабилно. Най-тежкият жребий изтеглихме ние и те. Първо трябва да се справим с Балкан, те също вървят добре в Трета лига. Надявам се да ги отстраним тях, а след това Локомотив.

Тази година задачата е да спечелим Купата пак. Миналата година отстранихме Левски, на финала играхме с ЦСКА 1948, което беше доста интересно за зрителите. Тази година искаме дубъл и да излезем от групата на Лигата на конференциите. Следващият мач с Търнава е доста важен. Ако там вземем добър резултат, всичко ще се реши в последния мач в Разград, ще имаме шанс за реванш с Нордселанд.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички