Изненада: Чочев няма да играе срещу ЦСКА 1948 през пролетта


Изненада: Чочев няма да играе срещу ЦСКА 1948 през пролетта
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

984 0

Новото попълнение на Лудогорец Ивайло Чочев няма да играе за „орлите“ в мачовете срещу бившия му клуб ЦСКА 1948 през пролетта, предаде „Спортал“. Интересното е, че тук не става въпрос за официална клауза в договора, а само за джентълменско споразумение между двете страни. То важи както за срещите от Първа лига, така и за четвъртфинала за Купата на България. 

Интересното е, че подобен род споразумения се срещат най-вече, когато става въпрос за отдаване под наем и са най-често вписани като официална клауза.

Какво стори Чочев с екипа на ЦСКА 1948?

Още: Точно пред решителния реванш с Лудогорец, Сервет с обрат, за който помогна и червен картон

Чочев няма играе срещу ЦСКА 1948

Въпросната уговорка обаче няма да попречи на Чочев да дебютира още днес (19.02) за Лудогорец в дербито срещу Черно море. По-вероятно е халфът да не започне като титуляр, а да влезе след почивката. През този сезон Чочев е изиграл 17 мача за ЦСКА 1948 в Първа лига, в които е записал 6 гола и 3 асистенции.

Бившият играч на Палермо най-вероятно ще остане единственото ново попълнение на Лудогорец през зимата. Той дойде преди броени дни на „Хювефарма Арена“ за около 1 млн лева. Клубът от Разград пък се раздели с цели седем души. Зимният трансферен прозорец за българското първенство затваря на 29 февруари.  

За "орлите" подновяването на шампионата започва със сблъсък с първия в класирането. Куриозното е, че Черно море и смущава, и не плаши Лудогорец.

Дерменджиев величае трансфера на Тиаго в Брентфорд - щял да бъде за пример

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички