Ивайло Петев отговори за Мъри и коментира състоянието на Десподов


Ивайло Петев отговори за Мъри и коментира състоянието на Десподов
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2579 0

Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, даде своята официална пресконференция преди визитата на Астана в третия предварителен кръг на Лига Европа. 

Той обясни, че изкуственият терен би бил предимство за домакините, но и отчете липсвата на контузени преди визитата на коравия съперник. 

Двубоят Астана - Лудогорец е насрочен за вторник от 17:00 часа българско време и ще може да го проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Мнението на Петев

"Психологически отборът вече е добре. Не е приятна такава загуба, но тя вече е зад нас и гледаме напред", обясни Петев и допълни, че Кирил Десподов е в добро състояние след изпуснатата дузпа. 

"Изкуственият терен дава предимство на Астана, защото са свикнали с него. Надявам се обаче това да не е проблем за нас. Не е коректно да давам оценка на Астана и Олимпия Любляна. Имат си слаби и силни страни.

Не съм се чувал със Стоилов и не съм разговарял по темата Астана. Нямаме кадрови проблеми. Всички са здрави, единствено Сон е наказан", категоричен бе треньорът на официалната пресконфереция.  

 Вижте съперниците за Лудогорец, ако отпадне от Астана!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички