Именит бразилец подсилва Звезда за мачовете с Лудогорец


Именит бразилец подсилва Звезда за мачовете с Лудогорец

1181 0

Бившият бразилски национал Жо може да продължи кариерата си в тима на Цървена Звезда, съобщават китайските медии. Според Chinatopix, 29-годишният южноамериканец може да подпише със сръбския шампион в следващите дни. Жо в момента оформя раздялата си с китайския Цзянсу Сунин, който потвърди, че бразилецът си тръгва.

Наставникът на Звезда Миодраг Божович е добре запознат с качествата на Жо, тъй като бе треньор в Русия, докато бразилецът играеше в ЦСКА Москва от 2006 до 2008 г., преди да бъде трансфериран в Манчестър Сити.

Звезда мачка нашите тимове, но е безсилен в България

Наскоро Цзянсу Сунин привлече 22-годишния колумбиец Роджър Мартинес, с което чужденците извън Азия в тима станаха повече от петима, колкото е лимитът. По тази причина се стигна до раздялата с Жо, който може да се озове в Сърбия още в следващите часове. Той е получил на разположение десет дни, в които трябва да си намери нов отбор.

Интерес към него проявяват други китайски тимове, но трансферният прозорец в страната в момента е затворен и най--реална е възможността да премине в Цървена Звезда. Жо има 20 мача и пет гола за националния отбор на Бразилия. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички