Има конкретна дата, на която почват преговорите за продажба на Кафу


Има конкретна дата, на която почват преговорите за продажба на Кафу

1171 0

Треньорът на националния отбор по бокс Михаил Таков коментира в „Спортно шоу Гонг” своите очаквания от предстоящия мач на Кубрат Пулев в София на 3 декември. Според Таков Кобрата няма да подцени съперникаи няма да се повлияе от това, че ще се боксира пред родна публика.

„Боксът е такъв спорт, в който подценяването е най-коварното нещо, особено в тежката категория”, заяви Таков, а относно съперника Самюел Питър сподели: „Той е бивш световен шампион, има опит, има самочувствието на шампион. Където има пари и плащания, всеки гледа да вземе максимума от това, което може да вземе. Победата дава шанс да се върне. Преди 3 седмици все пак има мач с победа".

"Mачът ще бъде интересен, не се знае до последно кой. Хубавото е, че Кубрат за първи път ще играе пред родна публика, да зарадва нашата публика, която е зажадняла за неговите изяви. Много от неговите фенове идваха на мачове в Германия".

"В момента един от най-опитните треньори Ули Вегнер работи с него, чуваме се, аз го питам, дали е здрав, как е. Подсещам го за някои неща да не пропусне. Смятам, че ще бъде добре подготвен, няма да има подценяване. Няма да се повлияе и от това, че ще играе пред родна публика. Ще даде най-доброто от себе си в този мач", категоричен беше Таков за Пулев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички