Футболист на Лудогорец и Румъния си пожела бараж с България за класиране на Европейското


Футболист на Лудогорец и Румъния си пожела бараж с България за класиране на Европейското
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

615 0

Футболистът на българския хегемон Лудогорец, както и на националния отбор по футбол на северната ни съседка Румъния - Козмин Моци, си пожела неговата страна да се изправи срещу България на баражите за класиране на Европейското първенство по футбол, което ще се проведе през 2021 година.

"Българите биха искали да играят с нас, както и ние с тях. Но и двата отбора са направили значителен скок в сравнение с миналото. Надявам се да се класираме за решителния мач с българите. Бих казал, че имаме равни шансове, още повече че те ще играят у дома" - започна Моци пред "Telekom Sport".

"В България беше нормално да се обаждат на бразилците от Лудогорец, защото те бяха сред най-добрите в първенството и имаха български паспорт" - коментира още централният бранител, който е в българския шампион от цели 8 години.

За да се изправят България и Румъния на националния стадион "Васил Левски", първо "лъвовете" ни трябва да преодолеят Унгария, докато северните ни съседи трябва да се справят с Исландия. Това би значело финал за класиране на големия форум между България и Румъния. А колко още ще чакаме за баража с Унгария?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички