"Хищникът" на Лудогорец с големия пропуск на плейофите - буквално на празна врата (ВИДЕО)


"Хищникът" на Лудогорец с големия пропуск на плейофите - буквално на празна врата (ВИДЕО)
Снимка: ludogorets.com

1928 0

Хегемонът в България за последните години Лудогорец имаше нужда от задължителна победа на старта на плейофите срещу Локомотив Пловдив. Чрез трите точки "орлите" си гарантират първото място преди важното дерби с претендента за титлата ЦСКА.

Още от първите секунди на двубоя футболистите на Ивайло Петев започнаха да търсят гола. След две отменени попадения на Кайо Видал в крайна сметка резултатът бе открит минути преди края на полувремето, когато точен бе Тодор Неделев.

Това бе първо попадение за бившия футболист на Ботев Пловдив с фланелката на Лудогорец. Асистенцията бе осигурена от Игор Тиаго. Именно голмайсторът на "орлите" бе изключително близо до това да удвои на старта на втората част.

И тя започна със сериозен натиск за домакините от Разград, а в 49-ата минута Игор Тиаго направи пропуск, който трудно може да бъде обяснен. Той получи успоредно на голлинията и просто трябваше да вкара топката в опразнената врата, но осъществи трагичен контакт с нея.

Можете да видите пропуска чрез видеото по-долу в материала. Вижте и първия гол за Тодор Неделев с Лудогорец, дошъл след финт срещу вратаря (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички