Херо припомни: Бяхме отписани, но доказахме, че имаме място в Лига Европа

Димитър Димитров - Херо очаквано беше щастлив от факта, че Лудогорец се класира към елиминационните кръгове на Лига Европа. Опитният треньор припомни факта, че българският шампион е бил аутсайдер при тегленето на жребия, но е доказал пред света, че има място в елиминациите на турнира.

"Емоционално изживях този мач. Искам да се върна малко назад при жребия, паднахме се в коварна група, всички ни слагаха като аутсайдери. Но ние доказахме, че сме отбор и съм щастлив. Да, днес беше тежко, особено след червения картон. Но с цялостното ни участие, заслужено се класираме напред", заяви Херо и продължи с анализа.  

Станимир Стоилов изненада Европа с успех в Чехия

Считаният от мнозина за аутсайдер тим на Астана изненада анализаторите в Европа и спечели с 1:0 гостуването си на Славия в Прага и изхвърли чехит...

"Домакините имаха едно положение преди почивката, даже не беше чисто, но ни вкараха от него. Втората част при този негативен резултат трябваше да рискувам, до 55-та минута имахме няколко тежки момента, но ние бяхме длъжни да рискуваме и да вкараме гол", сподели специалистът и отказа да обвинява реферите.  

"Не мога да коментирам съдийството, убеден съм, че и да е имало грешки, то те не са били тенденциозни. Дори и да е сгрешил реферът някъде, не е ощетил никой от двата отбора нарочно", заяви още Димитров и даде рецептата за успешния изход на мача.  

"Хофенхайм е много силен с подаванията си в центъра, ние се опитахме да им затворим зоните. Щяхме да имаме още ситуации напред, ако не бяхме получили този гол. Но на фона на цялостното ни представяне, заслужено продължаваме напред", завърши треньорът на Лудогорец.

Още по темата

Please select answer!