Херо, на път към Литва: Надявам се на по-лесен мач, но ще е по-труден


Херо, на път към Литва: Надявам се на по-лесен мач, но ще е по-труден
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

957 0

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо обеща, че тимът му ще покаже нападателен футбол и ще търси победата в реванша от плейофа за влизане в групите на Лига Европа срещу Судува. Българският шампион замина днес за Литва.

"Като тактика, естествено, че не бих коментирал какво трябва да променим. Но, разбира се, трябва да играем нападателен футбол, какъвто Лудогорец изповядва, и да търсим победата", коментира Димитров на тръгване, цитиран от "Дарик".

"Естествено, че е загуба фактът, че важни футболисти като Моци и Марселиньо не играят за нас. Но аз знам, че в нашия отбор има достойни заместници и съм убеден в техните качества. Така че нямам особени притеснения", сподели още той.

Специалистът не очаква съперникът да го изненада с различен стил, но е на мнение, че реваншът ще е по-труден от първия мач (2:0).

"Не смятам, че Судува могат да покажат по-различен стил. Те са много агресивен отбор, който разчита на стандартните положения. Надявам се мачът да е по-лесен от първия, но знам, че ще е по-труден", коментира Херо.

Мачът Судува - Лудогорец е в четвъртък вечер от 20,30 часа и ще можете да го следите в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички