Хебър - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме Любо Пенев и компания срещу "орлите"?


Хебър - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме Любо Пенев и компания срещу "орлите"?
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1176 0

Лудогорец изглежда все по-близо до 13-тия си пореден триумф в Първа лига. Полетът на "орлите" в родния шампионат продължава, а на пътя им този път застава Хебър, който цели да се отдалечи възможно най-много от опасната зона.

Към момента пазарджиклии се намират на 12-тата позиция в класирането с актив от 30 точки. Тимът е далеч от местата, гарантиращи сигурно изпадане, но пък на само 2 пункта от 14-тото, което отрежда бараж с 3-тия във Втора лига. Това показва колко важен е всеки двубой до края на сезона за момчетата на Любо Пенев. Към момента те имат записани 8 победи, 6 равенства, 15 загуби.

Лудогорец от своя страна вече се вижда като големия победител в тазгодишното издание на Първа лига. "Орлите" са първи със 72 точки на сметката си и водят убедително на втория Черно море, който е с 11 пункта по-малко. Разградчани се намират в изумителна серия от 15 поредни победи в трите турнира у нас, сред които и триумф в Суперкупата на България.

Преди Хебър - Лудогорец, къде да гледаме мача НА ЖИВО

Поглед в миналото

В исторически план тези два съперника са се изправяли един срещу друг едва 3 пъти. Във всички от тях "орлите" си тръгват като победители. Последният път, когато се срещнаха, бе през октомври и завърши при резултат 3:1 в полза на 12-кратните шампиони. Само след дни двата тима ще премерят сили и в първата полуфинална битка от Купата на България помежду си.

Къде да гледаме?

Срещата между пазарджиклии и разградчани е с начален час 17:45 ч. и ще бъде предавана ПРЯКО в ефира на "Диема Спорт". Ако нямате възможност да гледате, може да проследите двубоя Хебър - Лудогорец НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички