Гончаренко посочи предимството на Лудогорец пред всички тимове в групата


Гончаренко посочи предимството на Лудогорец пред всички тимове в групата
Снимка: Guliver/GettyImages

8741 0

Треньорът на ЦСКА (Москва) Виктор Гончаренко заяви, че сега отборът му е по-силен в сравнение с гостуването в Разград, когато загуби от Лудогорец с 1:5 в Лига Европа. Утре вечер е реваншът между двата тима в Москва.

"Според моето усещане, сега сме малко по-добри. Но, изхождайки от онзи мач, ние имахме кадрови проблеми. Много момчета отпаднаха, атаката ни беше експериментална. Надявам се утре да играем по-добре. Дзагоев е готов за утрешния мач. Поне ще подходим с по-добри усещания, отколкото през септември", заяви белоруският треньор на пресконференцията преди мача.

Запитан кой измежду Лудогорец и Ференцварош трябва да излезе от групата, Гончаренко заяви: "Нашите мачове бяха все непредвидими. Видяхме, че Еспаньол не играе добре в първенството, но това не ни даде предимство. Лудогорец в първенството играе добре, но това не е същото като Лига Европа. Ференцварош също. Лудогорец играе по-малко енергоемко, със своя състав може спокойно да си позволи промени. Ние не можем да си го позволим, както и другите отбори в нашата група", допълни специалистът. А какво каза Станислав Генчев преди мача вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички