Генчев: Двата мача тази седмица може да ни осмислят сезона


Генчев: Двата мача тази седмица може да ни осмислят сезона
Снимка: Ludogorets.com

1867 0

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев коментира предстоящия двубой срещу ЦСКА (Москва) в Лига Европа. Той заяви, че тази и визитата на ЦСКА в първенството може да осмислят сезона на неговия тим.

"Тази седмица имаме два много важни мача. До голяма степен може да ни осмислят целият сезон. Надяваме се на позитивна развръзка и в двата. Познаваме се с ЦСКА (Москва) вече по-добре като отбори. Те ще търсят реванш пред собствена публика, след като им нанесохме тежка загуба в Разград. От своя страна, ние имаме своите шансове и амбиции за място в следващата фаза", коментира Генчев преди мача в Москва.

"Сметки не правим, винаги играем за победа. Всеки успех ни приближава към класирането. Една победа утре може на практика да ни гарантира мястото напред. Няма умора при нас. Ние сме свикнали на такъв ритъм. Всички са в групата, като само Жоржиньо отсъства заради контузия, докато имаме двама наказани от предишния мач", допълни наставникът на "орлите". А на кои седем свои играчи той не може да разчита за този мач вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички