Голубович: Лудогорец ще загрее с ЦСКА, после бие и Стяуа


Голубович: Лудогорец ще загрее с ЦСКА, после бие и Стяуа

1831 0

Бившият вратар на Лудогорец Урош Голубович бе категоричен, че отборът се променя непрекъснато към по-добро.

"Бях на стадиона и за двата мача срещу Партизан. Пътувах до Разград, а в Белград ми бе по-лесно, защото в момента живея в сръбската столица. Направи ми впечатление, че Лудогорец е натрупал много голям опит и рутина. Бившият ми тим успява да измъкне и мачовете, за които не е подготвен на 100%. Нивото му е много високо и това е основната разлика с другите български отбори", започна сърбинът.

Няма да има никакво отпускане срещу ЦСКА. Освен това ЦСКА не може да бъде подценяван никога. В каквато и криза да е отборът. Стойчо Младенов успява да го вдигне и те си остават отличен отбор. Лудогорец пък разчита и на дълга скамейка и дори да не му тръгне играта, винаги могат да влязат три резерви, които да обърнат ритъма на мача”, добави Голубович пред "Меридиан мач”.

"Мисля, че Лудогорец ще загрее с ЦСКА и после ще бие Стяуа. Шансовете с румънския гранд са 50 на 50, но аз давам леко предимство на Лудогорец. Българският шампион няма как да се притесни от 50 000 по трибуните в Букурещ.

Влизане в групите на Шампионската лига ще е нещо уникално за български отбор в момента. Те трябва да направят само още една крачка и съм убеден, че ще го сторят, защото ще играят разкрепостено", заяви Урош Голубович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички