Героят антигерой Моци: България, извинявай, моля за снизхождение!


Героят антигерой Моци: България, извинявай, моля за снизхождение!

1588 0

Един от най-обичаните футболисти на Лудогорец - защитникът Козмин Моци, поднесе извиненията си на отбора, феновете на тима и на цяла футболна България за скандалното си поведение снощи.

Румънецът не бе себе си, след като бе изгонен за втори жълт картон от мача с Литекс, загубен от шампионите с 0:1. Той показа средни пръсти на публиката в Ловеч, рита бутилки и седна на резервната скамейка след изгонването си, въпреки че това не е позволено. Наложи се полицията да озаптява буйстващия футболист.

"Искам да поднеса своите най-искрени извинения на съотборниците ми в Лудогорец, феновете на тима и футболна България за стореното от мен в края на първото полувреме на мача срещу Литекс. Нищо не оправдава действията ми, заради които Лудогорец игра почти цяло полувреме с човек по-малко. Съжалявам, че изпуснах нервите си след червения картон и извърших действия, непривични за мен", заяви Моци пред официалния сайт на клуба.

"Надявам се да бъда разбран правилно и постъпката ми в Ловеч да бъде приета със снизхождение от феновете в България, на които специално аз дължа много. Готов съм да приема санкциите, които ще ми бъдат наложени от БФС и ръководството на клуба", допълва играчът, чието име трябва да носи новата трибуна на "Лудогорец Арена".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички