Герой на Лудогорец вярва в класиране и се надява на серия от голове


Герой на Лудогорец вярва в класиране и се надява на серия от голове
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1185 0

Един от голмайсторите на Лудогорец в битката срещу Фенербахче в четвъртък вечер - Руан Секо, направи коментар пред медиите след попадението си в самия края на домакинството. 

Бразилецът много се радва за свършената работа и постигнатата ключова победа. Той е поредният играч на "орлите", който вярва в продължаване към елиминациите на Лига на конференциите.  

Коментарът на Секо

"Много съм щастлив да вкарам този важен гол за мен, както и за клуба. Най-важна е победата и да се изкачваме нагоре. Бяхме тъжни след мача в Истанбул, защото чувствахме, че можем да спечелим. По начина, по който играхме там – заслужавахме победата. Този успех ни дава самочувствие, че можем да се класираме напред.

През цялата седмица работихме тактически и се готвихме психологически за този мач. Дойдохме много подготвени за този мач. Много съм щастлив да вкарам този гол.

Готов съм за следващия мач. Имах нужда вкарам този гол и сега се надявам да имам последователност от голове", добави голмайсторът пред медиите.

Вижте на какво се закани Спас Делев след победата над Фенербахче!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички