Генчев: Срещу Лудогорец единствено може да спечелим


Генчев: Срещу Лудогорец единствено може да спечелим
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1045 0

В Локомотив София нямат търпение да се изправят срещу шампиона на България - Лудогорец. Това сподели треньорът на "железничарите" в интервю. Според бившия наставник на "орлите", то столичани могат единствено да спечелят от тази среща, макар да са аутсайдер.

"Няма никакво съмнение, че Лудогорец е фаворит в мача. Но от това ние само можем да спечелим. Момчетата са в отлично настроение и очакват възможността да премерят сили с шампиона", сподели Генчев пред БТА.

"Много съм доволен от контролната среща. Искам да благодаря на момчетата от Сливнишки герой, които стъпиха здраво, а аз исках точно такава съпротива. За мене това беше важното. И също така играха хора, които не са получавали много шансове до момента, каза още младият специалист.

Той допълни, че със сигурност съботната битка с Лудогорец пропуска Димо Бакалов, който има разтежение, което все още не може да бъде преодоляно. След операцията на коляното при д-р Динко Хубенов пък е ясно, че левият бранител Мики Орачев ще отсъства от терените поне 6-7 месеца. А от какво се жалват в Лудогорец, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички