Генчев: Очаквах да не е леко, но не и да е толкова трудно


Генчев: Очаквах да не е леко, но не и да е толкова трудно
Снимка: Ludogorets.com

1175 0

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев призна, че победата срещу Ботев (Пловдив) в първенството е дошла трудно. "Орлите" надделяха над "канарчетата" с 1:0, като победното попадение падна в 7-ата минута и бе дело на Жоржиньо. През второто полувреме обаче "жълто-черните" надиграха по-класния си съперник, който беше доста пестелив днес.

"Отборът на Ботев има много добър потенциал, представянето им до момента не отговаря на качествата им. Очаквах тежък мач и се получи, не показахме истинските си възможности. Те са добър отбор, с новия треньор имат подем. Поведохме рано и може би си помислихме, че мачът е решен, както с Дунав преди два кръга", коментира Генчев пред "Диема Спорт" след мача.

"Мачът обаче се играе 90 минути. Не очаквах да бъде леко, но не очаквах да бъде толкова тежко. Рекорди не ме интересуват. Играем мач за мач, стараем се да вземем точки в първенството и се борим в Лига Европа. Доволни сме, че спечелихме, гледаме нашия си отбор, не противниците. Очаквам сега да имаме най-трудния мач в Лига Европа", каза още младият наставник на шампионите. А какъв бе коментарът на колегата му Ферарио Спасов вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички