Ферарио Спасов: Пламен Илиев ни попречи да спечелим нещо срещу Лудогорец


Ферарио Спасов: Пламен Илиев ни попречи да спечелим нещо срещу Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1720 0

Треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов обяви, че голямата причина отборът да си тръгне без спечелена точка след мача с Лудогорец е вратарят на "орлите" Пламен Илиев. Националът направи няколко решаващи спасявания в двубоя, завършил с резултат 1:0 в полза на разградчани.

"Това, което ни попречи да не загубим този мач беше Пламен Илиев. Лудогорец не създаде положения пред нашата врата, добре изиграхме мача, създадохме доста положения, но в крайна сметка затова съм огорчен, защото невинаги добрата игра води до положителен резултат. Най-важно днес беше отношението на отбора, не бива да навеждаме глава, а да има допълнително самочувствие в отбора", коментира Спасов пред "Диема Спорт".

"Промяната днес идва от тях, играчите. Магьосници във футбола и живота няма. Те не се примириха със загубата, в тази насока бяха разговорите. Беше ни налегнала апатия, има и други причини, които няма да споменавам. Играчите тренираха добре, затова проведохме мача в добро темпо. Но ни липсват точки и добрата игра ще ни даде самочувствие за вбъдеще, за да помогне да трупаме точки. Младите не са юноши, млади, дебютанти, а футболисти на Ботев. Не мога да ги деля. Те бяха част от добрата игра на отбора, което е добре. Разполагаме с още добри млади, това е пътят. За да играеш, се воюва, не се дава даром", допълни специалистът.

"Атмосферата откъдето и да я погледнеш стана такава, но привържениците видяха реакцията на отбора, промяната, изпратиха подобаващо футболистите. Те са главният барометър. Чувствам се странно обратно начело на Ботев, допреди седмица имах други ангажименти. Но тук се чувствах най-добре преди няколко години и няма как да не помогна, когато има нужда", завърши Спасов. А каква е основната задача на треньора в Ботев вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички