Ераносян: Владо е на пейката по мое решение


Ераносян: Владо е на пейката по мое решение

1171 0

Наставникът на Лудогорец Едуард Ераносян разкри, че той е взел решението Владислав Стоянов да не е в титулярния състав за мача със Славия. Двубоят завърши при резултат 1:1.

"Владо е на пейката по мое решение. Не е наказан за това, че бил закъснял миналата седмица. Ако има правилник на клуба, по който е глобен, е друго. Не игра, тъй като съм взел това решение на база тренировъчния процес през седмицата. Няма да сложа на пейката някой за наказание, ако е по-добър от друг. Имам двама страхотни вратари. Милан Борян няма вина за гола. Изпълнението беше страхотно, дори Владо да беше, нямаше как да бъде хванат този удар. Давам равен шанс на всички", заяви Ераносян.

Той коментира и равенството със Славия. "Защо не победихме? Защото вкарахме само един гол. Трябваше да вкараме повече голове, за да победим, противникът също ни вкара гол и завършихме наравно. Проспахме първата част, Славия не създаде нищо опасно. Това е може би най-слабото полувреме от моето идване тук. Пропуснахме няколко положения и стана така, че майстор на фауловете в последните минути ни вкара. Не трябва да допускаме такива грешки. Искам по-малко задържане на топката, както е навсякъде по света. А не да се надлъгваме с индивидуални качества, а с отборна игра", сподели наставникът.

След този мач Лудогорец продължава да е лидер в „А“ група, но при победа на Литекс над Берое, ловчанлии ще изместят шампионите от първата позиция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички