Ераносян предупреди Домусчиев да не му се меси


Ераносян предупреди Домусчиев да не му се меси
Снимка: ludogorets.com

2365 0

Едуард Ераносян предупреди собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев да не се меси в работата му. Той го направи тактично, но беше категоричен и ясен.

"Засега ме пита за всичко, иска да чуе моето мнение. Не ми е давал съвети, и се надявам, че ще продължи така. Защото така си тръгнах от няколко клуба, където президентите започнаха да разбират повече от мен от футбол", обяви Едо в интервю за "Дарик".

Той внесе яснота и около ситуацията с Владислав Стоянов. Националния ни вратар изпадна в немилост след идването на Ераносян в Разград.

"Няма драма от страна на клуба, от страна на Владо или нещо друго. Това бе на база логика, на база на качествата и моментната им форма. Затова прецених, че Милан на вратата ще е по-добре. Трябва да се види, че всеки, който тренира, има своя шанс, без значение дали е капитан или юноша", сподели треньорът.

Ераносян коментира и очакванията на за пълна доминация на Лудогорец: "Отстрани е много лесно, тези точки така звучат, все едно ги раздаваме без нищо. Не мога да го гарантирам, трябва да имаме уважение към всеки. Лудогорец има добри играчи, но има време, дано да сме шампиони."

"Условията в Разград? Като условия за работа, мога само да се радвам. Футболистите също са добри. Не е редно да споделям нещата, които не харесвам. Ще се постарая да ги променя към положително според моите виждания," сподели Едо.

"Аз съм свикнал навсякъде да ходя сам, малко съм особняк, единак. Затова не искам да водя хора с мен. За първи път си позволявам такова нещо, и искам Любо Шейтанов да дойде да работи с мен. Той откри Владо Стоянов и го направи каквото е. Мисля, че той ще направи реална конкуренция във вратарския пост. Имам двама прекрасни вратари. Оттам нататък зависи от цялата работа, до какъв етап ще подобрим играта и докъде ще стигнем", обясни още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички