Ераносян: Има прекалено големи очаквания към Лудогорец


Ераносян: Има прекалено големи очаквания към Лудогорец

1687 0

Наставникът на Лудогорец Едуард Ераносян сподели, че очакванията към неговия тим са прекалено големи и призна, че в момента има криза в представянето на отбора. Снощи Лудогорец записа равенство 1:1 с „Черно море“ у дома.

„Има прекалено големи очаквания към Лудогорец. В един момент е ясно, че има криза на резултатите. Ще се постараем да изживеем тази криза, за да се върнем на правилния път.”, сподели Ераносян след мача.

„От резултата няма как да съм доволен. От 5 мача 4 равни имаме, най-напред трябва в нас да търсим вината”, добави още наставникът.

„Огромно желание имахме през втората част, получихме много нелеп гол в началото на втората част, жалко, че за кой ли път проспиваме първите 45 минути. Трябва да търсим причините и да ги търсим с футболистите, защото ги проиграваме с лека ръка”, заяви Ераносян.

Той коментира и слуховете около евентуалното привличане на Константин Будеску от Астра: „Мисля, че е спекулация. Някой иска да вдигне цента на този футболист, към момента Лудогорец няма интерес към този футболист.”

Относно следващия съперник на Лудогорец Ераносян заяви: „Определено Левски, след като е само на точка до днес до тези два отбора, се вижда във възходяща форма. Щом като много отбори са близо, ясно е, че ще има драма до край.”

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички