Един измежду ЦСКА и Лудогорец уреди млад бразилски нападател


Един измежду ЦСКА и Лудогорец уреди млад бразилски нападател
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

3514 0

Бразилски нападател е на разговор от трансфер в България. Става дума за 21-годишния Жуниньо - Едимар Рибейро да Коща Жуниор. Той може да играе като втори нападател, централен нападател и втори нападател. Футболистът играе под наем в Гуарани от Спорт Клуб до Ресифе.

От Спорт Клуб обявиха, че играчът е уреден в България, но държат в тайна името на клуба, който ще го вземе. Съобщават само, че е от България. Бразилският клуб е взел решение да продаде младия футболист, за да се вдигне финансово, тъй като е ударен от ккризата заради коронавируса. Нападателят трябва да осъществи трансфера през следващите седмици.

"Жуниньо се отправя за България", сподели президентът на Спорт Клуб Милтън Бивар. Запитан дали футболистът ще бъде продаден, или ще играе под наем в българския клуб, той заяви: "Все още сме в преговори. Чакам мейл, за да дам повече подробности".

Почти сигурно е, че Жуниньо ще пристигне или в Лудогорец, или в ЦСКА. Това са най-стабилните финансово клубове у нас към момента, които могат да си позволят трансфери. Къде точно ще играе бразилецът ще стане ясно в следващите дни. Иначе цената на нападателя според transfermarkt.com е 100 000 евро. А какви промени предстоят в ЦСКА вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички