Дългоочаквано завръщане: Владо Стоянов почва подготовка с Лудогорец


Дългоочаквано завръщане: Владо Стоянов почва подготовка с Лудогорец

1466 0

Футболист номер 1 на България за 2014 г. - Владислав Стоянов, ще бъде част от групата на Лудогорец за началото на лятната подготовка, която ще се проведе в Смолян, пише "Меридиан мач".

Както е известно, стражът скъса пателарно сухожилие на левия крак преди 14 месеца - по време на подготовката на националния тим за квалификацията с Холандия. След това той претърпя няколко хирургически интервенции, като причината за това бяха последвалите усложнения.

Първоначално се предполагаше, че Стоянов ще се върне на терена след най-много 10 месеца, но ето, че срокът се удължи. Както призна и самият перничанин, той е щастлив, че отново може да ходи, тъй като в един момент дори е имало вариант кракът му да бъде ампутиран.

Това, че Стоянов попада в групата за лагера в Смолян е показателно, че той се приближава към своето завръщане на терена. То обаче няма да стане до септември или дори до октомври. По време на първата част от лятната подготовка Стоянов ще продължава процедурите по своето възстановяване, но вече ще бъде заедно със съотборниците си в лагерна обстановка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички