Домусчиев: Злобата е безгранична, всички са срещу Лудогорец


Домусчиев: Злобата е безгранична, всички са срещу Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1452 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев не остана безучастен към скандалите по време на двубоя с Литекс. Той заяви, че разградския тим е обект на надпадки от много време и всичко срещу клуба се прави умишлено.

„За мен Лудогорец е обект на нападки и завист от много време насам. Държанието на ръководството на гостите от Ловеч на трибуната бе недопустимо. Дразнеха по всякакъв начин нас и феновете, провокираха ни. Къде го има това? Да отидеш на чужд стадион и да се държиш по този начин. И всичко това се случва на трибуната, на която ние внимателно обгрижваме всички наши гости, стараем се да им е комфортно, да се чувстват като по европейските стадиони и да получат всичко необходимо. Цял мач имаше подвиквания и намеци. Наложи се аз да се намесвам, за да ги спася и всичко да мине нормално”, сподели Домусчиев пред агенция Блиц.

„Съжалявам, но може да ме принудят скоро да не посещавам мачове на собствения ми стадион. Изградили сме всичко по европейски стандарти, искаме да се наслаждаваме на двубоя, а идват и ни провокират и се държат по този начин”, каегоричен е Домусчиев.

„Всичко срещу Лудогорец се прави умишлено. Не могат да преживеят, че сме четири пъти поред шампиони, работим правилно, нормално и се развиваме. Злобата е безгранична. Използват всякакви способи срещу нас, опитват се да ни изкарват извън нерви, внушават някакви неща за съдийството в нашите мачове. А видяхте какво направи Таско Тасков в мача с Литекс”, каза още собственикът на Лудогорец.

Той коментира и главния мениджър на ловчанлии Стойчо Стоилов. „Не може ръководител на един от водещите клубове да се държи по този начин. Говоря за спортния директор на Литекс, даже не му помня името Ако аз се държа така на някой стадион в България, ще ме разкъсат. Вижте, че този човек се държа по същия начин и в мача с „Ботев”. Това си му е нормалното поведение на него. Не е единичен случай, просто такова му е държанието и възпитанието”, добави Домусчиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички