Домусчиев ще "чисти" с голямата метла в Лудогорец


Домусчиев ще "чисти" с голямата метла в Лудогорец
Снимка: БГНЕС

2391 0

Постната продукця, която демонстрира Лудогорец и то в поредица от мачове, гарнирана с отпаданено за купата на България, е ядосала сериозно босът Кирил Домусчиев.

Бизнесменът подготвя сериозна чистка след края на сезона. Този път няма да го отнесе само треньорът, в случая Георги Дерменджиев, багажът ще си съберат и някой футболисти, въпреки очертаващата се четвърта поредна титла, разсъждава в. "ШОУ".

На мушката са Александър Александров, Браян Ангуло, Роман Безяк и Абел Анисе. Юнес Хамза е извън всякакви класации, той така или иначе не попада в групата за мачовете. Ако някой от тези футболисти не подобри представянето си в петте срещи до края на първенството, ще трябва да си търси нов отбор през лятото. Най-лесна ще е раздялата с Безяк, чийто договор така или иначе изтича след края на сезона. За другите положението ще е по-сложно, тъй като за тях са плащани трансферни суми.

След отпадането от "Левски" за Купата изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че няма да се правят драми, но при издънка срещу "Ботев" (Пловдив), със сигурност ще настъпят сериозни сътресения при шампионите. Мачът от 28-ия кръг на "А" група е в неделя от 15,15 ч. в Коматево.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички