Домусчиев: Пробив в Шампионска лига ще е значително по-труден


Домусчиев: Пробив в Шампионска лига ще е значително по-труден
Снимка: БГНЕС

1634 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че няма да е никак лесен пробив е Европа особено ако играта на тима не се подобри от пролетния полусезон. Той смята, че отборът има нужда от подобряване.

"Сега трябва да мислим за квалификациите за Шампионска лига. Ценна или не титлата, всичко вече е в миналото, трябва да гледаме какво предстои. Значително по-трудно ще пробием в Шампионската лига, защото с тази игра, която показахме през пролетта в някои от мачовете, ще е почти невъзможно да пробием . Трябва да се вземат мерки. Ако човек не вярва никога няма да го постигне. Винаги сме вярвали в нашите възможности. Надявам се за квалификациите стадионът да е готов", заяви Домусчиев след награждаването на разградчни със седмата поредна титла.

Той бе попитан и за собственика на Левски Спас Русев, с когото заедно изгледа мача на "Лудогорец Арена": "Спас Русев е истински джентълнен. Виждате поведението му, да седне до нас и да ни уважи. Левски направи шпалир, това е европейско поведение с такива президенти е удоволствие да стоиш. Селският манталитет не подхожда на българския футбол вече. Надявам се повече да са такива президентите у нас".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички