Домусчиев привика Дерменджиев на отчет


Домусчиев привика Дерменджиев на отчет

1815 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев се завърна в България и веднага се срещна с треньора на тима Георги Дерменджиев, съобщава "7 дни спорт“. Босът на шампионите беше извън страната поради бизнес дела, но от събота вечерта отново е в България. Вчера сутринта той направи работна среща с наставника на отбора си Георги Дерменджиев. Въпреки спекулациите напоследък, Домусчиев не е поставял ултиматуми или специални задачи на треньорския щаб, както и на футболистите.

Няколко неща са обсъждани на срещата между собственик и треньор. В офиса на Кирил Домусчиев Георги Дерменджиев е представил отчет за състоянието на отбора и представянето в последния месец. Треньорът е изложил своята позиция за формата на състава му и резултатите напоследък. Двамата с Кирил Домусчиев са обсъждали и начините, по които Лудогорец ще излезе от сегашното състояние. Приоритет на този етап са двата мача в Шампионската лига с Базел на 22 октомври и 6 ноември. Както е известно, Кирил Домусчиев пожела тимът му да се цели във 2-ото място в групата, затова разградчани трябва да гонят задължителни победи срещу шампиона на Швейцария.

Обсъждана е още и програмата за зимната подготовка на Лудогорец. Тя все още е предварителна и с някои условности, тъй като не се знае дали разградчани ще продължат в евротурнирите и след Нова година.

Вчера шампионите бяха пуснати в почивка, след като в събота тимът имаше двустранна игра. Георги Дерменджиев заложи на играчи от първия и втория отбор, а дубълът се наложи с 6:4. Днес следобед Лудогорец подновява тренировки преди домакинството си на Хасково в петък.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички