Домусчиев оспори интелекта на Батков и заяви: Утре ще кажат, че и УЕФА е в Разград


Домусчиев оспори интелекта на Батков и заяви: Утре ще кажат, че и УЕФА е в Разград

1635 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е отвратен от изказването на колегата си в "Левски" Тодор Батков, който заяви, че централата на БФС трябва да бъде преместена в Разград и посочи, че централата ни взима решенията си в Разград.

"Нямаше да постигнем успехите си в Европа, ако това беше истина, защото ако постигнеш нещо в България по този начин, на международната сцена тарикатлъците не вървят. Утре ще ни обвинят, че и УЕФА е преместена в Разград. Това са пълни глупости и само показват какъв е интелектът в българския футбол. А тук интелектът е много нисък, постоянно се мислят интриги и така няма как спортът ни да върви нагоре", коментира бизнесменът пред БНТ.

Домусчиев призна, че и двамата с брат му се ядосват на обвиненията в този дух.

"Ядосвам се на тези обвинения, даже брат ми реагира доста емоционално на тях преди седмица. Ние българите сме си такива. Вместо да гледаме кой какво е постигнал, започваме всичко да отричаме и се опитваме да дръпнем надолу в блатото този, който е изплувал. В Лудогорец винаги сме се водили от модели, изградени във водещите европейски първенства и сме се опитвали да видим как е постигнато или как е направено нещо", споделя той.

Все пак има хубав пример в родния футбол според Домусчиев и това е Берое.

"Те играят без да се оплакват, играят мъжки във всеки мач. Развиват си тима, разшириха си базата и работят, вместо да приказват глупости", посочи босът на шампиона на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички