Домусчиев: Ние сме бизнес организация с карма за луди мачове


Домусчиев: Ние сме бизнес организация с карма за луди мачове
Снимка: Иван Йочев

17599 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев даде първото си интервю след като "бизнес организацията" му стана първият български, спечелил победа в Шампионската лига.

"Бях спокоен преди този мач, имах пресантиман, че не може всеки път нещата да са срещу нас. В крайна сметка се получи, 90-ата минута е патент на Лудогорец, лудите мачове ние го правим, това ни е карма. Казаха го в Англия, в Ню Йорк, казаха, че в нашето име има нещо заложено. Очаквах гол в последната минута. Минев няма гол от 10 години, преди три в една контрола вкара, но тогава топката го удари по главата на голлинията. Той заслужава този гол, заслужил си е договора и занапред", започна Домусчиев.

"Момчетата помолиха да разпуснат до 4 часа сутринта, после заминаваме, защото имаме мач. Изоставаме с много точки, трябва да ги наваксаме за да радваме и догодина хората", продължи той.

"Премиите са процент от прихода, който получава клуба, ние сме бизнес организация. Един кръг ще се радваме, че сме втори. Мачът в Базел няма да е лесен. На мен този мач не ми хареса. Беше крив мач, преди червеният картон беше много хубав, но не можем да играем срещу отбори, които се затварят и често губим, дори и в "А" група".

"Не може само нас да ни режат съдиите, понякога Господ е българин, и аз смятах, че е пресилен червеният картон, но гледах повторение, има го, български съдия обаче нямаше да го покаже".

"Днес на стадиона ги нямаше тези, които бяха дошли да гледат Кристиано Роналдо. В сравнение с миналогодишния мач с Базел феновете бяха повече и бяха само наши, което ме радва. Хората дойдоха заради Лудогорец. Увеличили сме почитателите си, това сочат и резултатите от рейтингите на телевизиите".

"7-8 мениджъри имаше, ако има добра оферта за клуба и за играча, ще продаваме. Ако Базел например пожелае наш играч, естествено ще продаваме. Не е вярно, че искаме двама румънци. Имаме 1-2 поста, за които смятаме, че трябва да разполагаме с по-добри играчи. Но не всеки би дошъл в Разград", завърши бизнесменът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички