Домусчиев даде жокер за новия треньор


Домусчиев даде жокер за новия треньор

1596 0

Новият треньор на Лудогорец ще е с добра визитка, повдигна завесата Кирил Домусчиев.

„Започваме подготовка в скоро време, така че ще има и треньор. И то с много добра визитка. Рано е още за обявяване. Ще го представи президентът“, каза босът в студиото на БНТ.

Кирил Домусчиев коментира и темата за предстоящата европейска квалификация на националния ни отбор срещу Малта. „За мен ще е голяма трагедия ако не победим. Казвам го като българин, а и човек ангажиран с футбола“, добави той.

Попитан за мнението му за евентуалното въвеждане на квота за даден брой български футболисти на терена в родния шампионат, босът на Лудогорец заяви:

„Пак ще е българска измишльотина. Такова чудо няма в Европа. Направихме проучване и никъде няма такова нещо. Навсякъде клубовете са професионални, с бюджет. Има хора, които си дават парите, като мен и не могат да ги задължават. Един млад футболист, ако има качества, ще намери място терена. Но по такъв комунистически път, това не е пазарна икономика. Ако беше така, щеше да го има в Германия, Португалия и навсякъде в Европа.“

 „Ето на Европейското, тези 17-годишните, на които не може да им е причината, че не играят в А група, защото са малки, защо се представиха толкова незадоволително. Проблемът тръгва от школата и методиката“, добави Кирил Домусчиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички