Домусчиев приветства Божков в ЦСКА, иска "червените" в "А" група


Домусчиев приветства Божков в ЦСКА, иска "червените" в "А" група

1891 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев приветства завръщането на Васил Божков в ЦСКА. Той е категоричен, че това е добре за българския футбол и за конкуренцията във вътрешния шампионат. 

"Това е добре за българския футбол и Лудогорец. Хубаво е в България да има конкуренция. Васил Божков е сериозен бизнесмен с възможности и знае как се правят нещата", сподели Домусчиев.

"Сигурен съм, че ще има силен ЦСКА. Не се страхувам от това. Напротив. Дайте по тази логика да закрием първенството и да има само един отбор. В такова нещо няма логика.

За да имаш силен отбор и за да се представяш добре в Европа, трябва да имаш силни конкуренти, които да ти вдигат нивото. По този начин и нивото на националния отбор ще е високо.

Необходимо е клубовете да не са в ръцете на феновете, които реално не дават пари за издръжката им, а в тези на сериозни хора, които могат да ги структурират и да контролират харчовете", сподели още Домусчиев. 

Благодетелят на "орлите" също така подчерта, че ако е възможно и зависи от него, ще настоява за оставането на ЦСКА в "А" група

"От медиите чета, че ще има Изпълком на БФС на 15 юни. Ще разбера от Футболния съюз и неговите юристи до какви възможности са стигнали за ЦСКА. Естествено, ако има вратичка и възможност, бих подкрепил оставането на "червените" в елита", допълни домусчиев. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички