Домусчиев брои 3 млн. евро за дуо на Динамо (Б)


Домусчиев брои 3 млн. евро за дуо на Динамо (Б)

1807 0

3 000 000 евро за двама нови футболисти е приготвил шампионът Лудогорец. Новината разкри румънското издание Sport.ro, а въпросните играчи са Козмин Матей и Валентин Лазар от Динамо Букурещ.

Преди месец стана ясно, че разградчани искат 23-годишния Матей, а вчера медиите в северната ни съседка написаха, че освен него скаутът на Лудогорец Методи Томанов е харесал и съотборника му Валентин Лазар. 25-годишният десен халф е юноша на Петролул Плоещ, а от 2013 година играе за "кучетата". В момента той е капитан на тима от Букурещ. Според изданията в Румъния е много вероятно да има трансфер в пакет през зимата, пише вестник "Меридиан мач”.

Матей и Лазар ще костват на Лудогорец 3 милиона евро. Босовете на "кучетата" са заявили на колегите си от Разград, че това е цената на двамата румънски играчи.

"Динамо има много интересни футболисти, които съвсем скоро ще играят на най-високо ниво в европейските турнири. Много футболисти от настоящия тим ми харесват", каза защитникът на Лудогорец Козмин Моци пред Sport.ro.

"Орлите" имат опит с купуването на футболисти от Румъния. Оттам дойдоха самият Моци, Витиня, Неманя Милисавлевич, а и бе върнат Станислав Генчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички