Джурич: Тази вечер ще бъдем войници, бранещи честта на Сърбия


Джурич: Тази вечер ще бъдем войници, бранещи честта на Сърбия

1400 0

"Ако не можем да спечелим срещу Лудогорец, това няма да бъде катастрофа. В четвъртък играчите ще отидат на тренировка, а ние ще продължим с нормалния живот".

Това заяви президентът на Партизан - съперникът на българския шампион в Шампионска лига тази вечер, Драган Джурич, пред сръбския "Курир".

Той подчерта, че довечера "гробарите" ще бъдат войници на клуба и на Сърбия.

"Бих искал народът довечера да гледа на нас като на войниците на Партизан и Сърбия, които бранят честта на футбола. Уверен съм, че с пълните трибуни можем да постигнем нашата цел", заявява той.

Босът на "черно-белите" е категоричен, че е евентуален неуспех няма да доведе клуба до финансова катастрофа, както се твърди.

"Партизан има дребни проблеми, както и други добри клубове в страната. Закъсняваме със заплатите на играчи и служители, само че и на нас не ни достигат три милиона евро от наши длъжници. Мачът с българите за нас е само един мач, който може да ни донесе още четири големи двубои в Белград. Но ние повече от всичко искаме тези 4 мача да бъдат от Шампионската лига", категоричен е Джурич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички