Джерард: От години чакаме мача с Лудогорец


Джерард: От години чакаме мача с Лудогорец
Снимка: Getty Images/Guliver

2547 0

Стивън Джерард призова феновете на Ливърпул да вдъхновят отбора за нова запомняща се европейска кампания. В навечерието на сблъсъка с Лудогорец капитанът припомни как пътуващият "Коп" помогна за обрата в Истанбул срещу Милан през 2005 г.

"Няма съмнение, че нямаше да спечелим Шампионската лига в Турция, ако не бяхме получили подкрепата на запалянковците. Посланието ми към тях е да повторят геройството си отпреди 9 години, започвайки още от първия ни двубой. Всички трофеи, които сме завоювали, са били благодарение на привържениците ни. Те са най-добрите на света. На полувремето в Истанбул изоставахме с 0:3 и бяхме готови да се предадем. Но тогава те запяха You'll Never Walk Alone. Настръхнах! Беше невероятно. Сигурен съм, че новите ни попълнения ще изпитат насладата от подобна атмосфера още срещу Лудогорец" - заяви халфът.

Стиви Джи говори и за дългото отсъствие на мърсисайдци от континенталната сцена и чувствата си преди завръщането.

"Смело мога да кажа, че ревнувахме, даже завиждахме на Челси и Манчестър Юнайтед, докато оставахме извън Топ 4. Просто съм доволен, че отново сме в Европа. Тежката работа от предходния сезон се отплати. Нямам търпение да чуя химна на Шампионската лига във вторник (б.р. - днес). Със сигурност основната ни цел е да се забавляваме, но и да постигнем достойни резултати. Когато защитаваш емблемата на клуб като Ливърпул, няма как от теб да не очакват победи и купи" - добави Джерард.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички