Брендън Роджърс: Уважаваме Лудогорец колкото Реал (Мадрид)


Брендън Роджърс: Уважаваме Лудогорец колкото Реал (Мадрид)
Снимка: Getty Images / Guliver

8659 0

Брендън Роджърс показа типичния за голям треньор респект към съперник. Мениджърът на Ливърпул смята, че българският шампион Лудогорец е силен отбор, който практикува атакуващ футбол и подходът към мача не трябва да се различава от този към Реал (Мадрид). Българският шампион излиза утре вечер на "Анфийлд" в първи двубой от груповата фаза на Шампионската лига.

"Мачът ще бъде много труден за нас. Съперникът ни е топ отборът в България. Наблюдавахме ги и задълбочено проучвахме и анализирахме начина, по който играят - та са отбор, който иска да атакува и да свърши добре работата си на терена. По-важно е обаче как ще играем ние. Трябва да се справим много по-добре в дефанзивен план, защото представянето ни през уикенда бе много разочароващо. Ще се отнесем със същото уважения към Лудогорец, както и към Реал Мадрид" - заяви Роджърс.

"Много е важно, ако не успеем да стигнем до ранен гол, да знаем как да не допуснем такъв, да продължаваме да атакуваме и да открием начин как да намерим пролуки. Лудогорец привлече нов вратар миналата вечер. Ние обаче работим и сме подготвени - знаем кой може да играе срещу нас" - добави още той.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички