Дясната ръка на Петев призна: В Разград няма дискотеки, ако не идват ЦСКА и Левски - има по 1000 души


Дясната ръка на Петев призна: В Разград няма дискотеки, ако не идват ЦСКА и Левски - има по 1000 души
Снимка: ludogorets.com

8919 0

В края на драматичния сезон 2022/23, в който тепърва ще става ясен големият шампион в Първа лига, дойде време за някои интервюта на звездите на Лудогорец, които дадоха в родината си. 

Така наскоро Рик Джонатан коментира феновете на 11-кратните шампиони пред медиите в родината му - Бразилия, а в петък за босненска медия говори една от ключовите фигури за "орлите" през пролетта, която обаче стои повече в "сянка". 

Става въпрос за помощника на Ивайло Петев около страничната линия - Адмир Козлич, който българинът покани при завръщането си начело на Лудогорец.

38-годишният специалист рядко говори, но го стори пред изданието Reprezentacija.ba в Босна и Херцеговина, на която също бе помощник-треньор при периода на Ивайло Петев.

Козлич даде изключителна оценка на тренировъчната база на "орлите", която бе сравнена с тази на Дунайска Стреда, които вложиха 15 милиона евро в своята. Наставникът коментира и феновете на Лудогорец.

Мнението на Козлич

"Инфраструктурата е феноменална. Преди бях в Дунайска Стреда, който инвестира 15 милиона евро в лагера си, но тази на Лудогорец, повярвайте ми, не е по-лоша. Има седем или осем помощни игрища. Големината на стадиона е идеална за нуждите на града и клуба. Това, което може да е дефицит, е фен базата, която не е особено голяма, защото е по-малък град в България. На домакинските мачове, освен когато не идват ЦСКА или Левски, ще има около 500 до 1000 зрители. Колкото публиката може да бъде предимство, тя може да бъде и допълнителен натиск.

Казах вече, Разград не е особено голям, а и инфраструктурата не е толкова развита, колкото в по-големите центрове наоколо. Може би не е интересна за по-младите, защото не предлага предизвикателства като София, да речем. Няма особено нощен живот, дискотеки... Въпреки това е отличен за спокоен и семеен живот, както и за тези от нас, които сме дошли да работим. От сградата до тренировъчния център можете да стигнете бързо, всичко е достъпно с кола за пет - шест минути", обяснява Козлич пред Reprezentacija.ba, цитиран от SportLive.bg.

Вижте колко запалянковци се оказва, че е имало на финала ЦСКА 1948 - Лудогорец за Купата на България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички