Дяков със силни думи след отпадането: Сега е време за мъже в Лудогорец


Дяков със силни думи след отпадането: Сега е време за мъже в Лудогорец
Снимка: БГНЕС

5746 0

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков даде много трезва оценка след отпадането от Видеотон, като заяви, че трябва да се гледа единствено в собствените си грешки.

"Нямам представа какви са причините, тепърва ще анализираме. Имахме големи амбиции, но явно не заслужава да продължим, след като отпаднахме от този отбор. Поддадохме се на играта на домакините, което не беше добре.  Не изиграхме добър мач. В два мача не можем да отбележим гол срещу непретенциозен отбор, така че явно не сме заслужили. Сега е време за мъже в Лудогорец. След победи винаги е много лесно, но сега е трудният момент", заяви Дяков след мача.

"Не мисля, че имаше подценяване. Тепърва ще анализираме, но трябва да гледаме само нас и нашите грешки. Трябва да покажем характер, за да се вдигнем и да се върнем на победния път и да опитаме да се класираме за групите в Лига Европа", допълни още капитанът като коментира и червения картон на Мисиджан. Според него всички на терена са се опитали това да не повлияе на играта, но мачът не е бил добър за разградчани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички