Дяков: Ние играехме футбол, а съперникът ни рушеше


Дяков: Ние играехме футбол, а съперникът ни рушеше
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3396 0

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков заяви след нулевото равенство с Видеотон, че е разочарован от показаната игра на унгарците и е сугурен в успеха в реванша. 

"Труден мач. От първата минута имаше два отбора - единият се опитваше да играе футбол, а другият риташе топката, правеше нарушения, само рушеше. Доста съм разочарован от съперника, но такава тактика са си избрали. Нямахме късмет днес, но с тази игра съм сигурен, че ще ги победим. Трябваше да вкараме поне един гол, но ни липсваше късмет или майсторство. Въобще не се отчайваме, вдигаме главите и гледаме напред. Нашият отбор е много по-класен от съперника."

"Напрежение няма заради това, че не вкарваме достатъчно, но трябва да работим всички върху този компонент. Сигурен съм, че занапред ще имаме късмет и ще си вкараме положенията. Предимството е на наша страна, ние сме по-класният отбор. Само защитата е тяхната силна черта. Дълги топки и единоборства. Там няма да се разминат със загубата. Там ако имаме същите положения, ще вкараме, няма как късметът да ни убягва постоянно."

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички