Дяков: Не сме забравили Стоев, тази победа е и за него


Дяков: Не сме забравили Стоев, тази победа е и за него
Снимка: БГНЕС

1053 0

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков посвети успеха в Шампионска лига на единия собственик на клуба - Георги Домусчиев, който имаше рожден ден, и на бившия вече треньор Стойчо Стоев.

Шампионите на България завършиха 2:2 с Партизан в Белград и след 0:0 у дома се класираха в следващата фаза заради головете си на чужд терен.

"Надявам се да сме зарадвали Георги Домусчиев, който днес има рожден ден. Дано да продължат двамата ни собственици да помагат, както го правеха досега", бяха първите думи на Дяков след двубоя.

"Тази победа е и за Стойчо Стоев и за Явор Вълчинов. Адмирации за тяхната работа. Не сме ги забравили. Страхотни специалисти и хора, както и Дерменджиев, между другото. Няма да коментирам треньорската смяна. Моят треньор е този, който каже шефът", допълни Дяков.

Той коментира и развоя на мача със сръбския си "абонат".

"Разбира се, че ни помогна червеният картон. Почнахме добре, но една наша грешка им даде да отбележат. Това им даде криле. Успяха да ни изравнят. Имаше много удари без топка. Играха доста грубо. През второто полувреме имахме възможности за гол на контраатаки и трябваше да отбележим, но трудно се играе тук. Времето е неприятно, публиката също указва много натиск", отбеляза капитанът на разградчани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички