Директор в Лудогорец: Ще достигнем някакъв консенсус за ТВ правата


Директор в Лудогорец: Ще достигнем някакъв консенсус за ТВ правата
Снимка: Guliver/Getty Images

1510 0

Директорът на "Спортна администрация" в Лудогорец Георги Караманджуков изрази увереност, че ще се намери консенсус по въпроса с телевизионните права на Първа лига. Както е известно, Левски и ЦСКА искат преразглеждане на новоподписания договор за правата и настояват да получават по-голям дял от средствата.

"Имаше среща преди три дни, ние нашето мнение и становище сме го изразили, няма какво да коментирам. Мисля, че ще се достигне до някакъв консенсус, все пак още една година си действа старият договор, тъй като няма как да няма излъчване на ЦСКА и Левски от това първенство", обясни Караманджуков след жребия за следващия сезон.

"На срещата с всички клубове хората от "Нова ТВ" много добре обясниха, че сега тече преговаряне с всички първенства. Знаете, че "Нова ТВ" не предава само нашето първенство, ами и английското. Доколкото знам, догодина и първенството на Германия ще бъде излъчвано, тъй че не е само това, и всичко се прави на разчет за напред в годините", допълни директорът. А кои са били останалите телевизии, предложили оферти за ТВ правата на първенството, вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички