Дерменджиев: За миг не съм бил притеснен, на тези, които ме сменят им пожелавам здраве и късмет


Дерменджиев: За миг не съм бил притеснен, на тези, които ме сменят им пожелавам здраве и късмет
Снимка: https://www.facebook.com/pg/pfcludogorets1945/photos/?ref=page_internal

4159 0

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев  заяви, че нито за миг не се е усъмнил в преодоляването на Жалгирис и похвали играчите си за показания характер въпреки допуснатия гол. Разградчани победиха с 4:1 в реванша, като в първия мач допуснаха поражение с 2:1.

"И в първия мач, въпреки че загубихме, имахме определени ситуации, в които можеше да отбележим гол. Видяхте, че дори и след като ни поведоха тази вечер, показахме, че имаме характер. Отборът на Жалгирис е в добра игрова форма, докато ние тепърва навлизаме в ритъм. В началото имаше известно лъкатушене, но в крайна сметка създадохме достатъчно ситуации и видяхте какви голове реализирахме. За мен бе важно да падне първият гол. Не съм се съмнявал, че ще отстраним противника”, сподели Дерменджиев.

"Най-важното е, че не се поддадохме на емоцията и продължихме да контролираме събитията на терена. След попадението на Натанаел пък нещата придобиха коренно различен облик. За нас е важно, че навлизаме във форма. Грешки винаги ще има - едни фатални, други - не толкова. Целта е да ги сведем до минимум, защото само така ще печелим.

"Пожелавам успех на Левски и Ботев (Пловдив), тъй като това са едни добри отбори, които разполагат с добри треньори и доказаха, че могат да играят футбол. На тези, които искат да ме сменят, пожелавам много късмет и здраве. Аз за миг не съм бил притеснен, защото знам как е подготвен отборът, с какви съперници играхме лятото и в какво състояние сме. Убеден съм в класата на моите футболисти и играта, която могат да покажат. Нека бъдем позитивни", завърши специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички