Домусчиев: Видяхме преобразен Лудогорец, пожелавам успех на Левски и Ботев


Домусчиев: Видяхме преобразен Лудогорец, пожелавам успех на Левски и Ботев

1334 0

Собственикът на Лудогорец - Георги Домусчиев, остана доволен разгромната победа с 4:1 над Жалгирис в реванша от втория предварителен кръг на Лига Европа и по този начин елиминира литовците с общ резултат 5:3. 

"Лудогорец определено е по-класният тим. Този мач футболистите бяха доста стегнати, видяхме преобразен Лудогорец. Вкарахме четири гола, изпуснахме една камара положения. Не знам дали не ни отмениха редовен пети гол. Няма как да не си притеснен, когато падаш с 0:1 и си загубил първия мач с 1:2", каза Домусчиев.

"Имаме силен състав. За да направим трансфер, привлеченият футболист трябва да е над тези, които имаме, което е доста трудно”, допълни още той.

"Само в Израел не сме ходили, но ако следващият ни опонент е от тази страна и там ще победим“, допълни босът на Лудогорец, а след това пожела успех на Левски и Ботев в Лига Европа.

"Пожелавам успех на Левски и Ботев Пд. Силно се надявам и им пожелавам успех. Нека има български отбори в Европа. Това е полезно и за нас”, завърши Домусчиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички